'Genel Başkanımız Bahçeli' Gafının Mimarı İlk Kez Konuştu

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli" gafına dair ilk kez konuştu. Aydın, "Geride kaldı" ifadelerini kullandı.

30.07.2018-19:15 - (Son Güncelleme: 30.07.2018-19:13)

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Başkanlık Divanı Toplantısı öncesinde parti genel merkezine gelişinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İstanbul'daki evinin önünde bekleyen partililere seslenirken kullandığı ‘Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ ve bazı partililerin buna tepki göstermesine ilişin konuştu.

"Genel Başkanımız Devlet Bahçeli" ifadelerinin ansıtılması üzerine Koray Aydın, "Geride kaldı" diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın açıklamalarına yönelik İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, "Semih Yalçın cevap vereceğimiz bir muhatabımız değildir’’ dedi.

Semih Yalçın'ın "Kumpas kurulmuş olabilir mi?" sözlerinin anımsatılması üzerine Koray Aydın, "İşi gücü yok, hep öyle demeç veriyor. Onun görevi mikserlik, bir genel başkan yardımcısı öyle bir görev yüklenmiş. Biz ciddiye almıyoruz. Siz de ciddiye almayın’’ ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "partinin yeniden başına geçmesi konusunda nasıl ikna olduğu" şeklinde gelen bir soruya Koray Aydın, "Onunla ilgili söyleyecek bir şey yok’’ cevabını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal