Genç Kadının Hayatını Kaybetmesiyle İlgili Şok İddia

Gaziantep'te, özel hastanede 3'üncü çocuğunu dünyaya getiren Cennet D. (35), doğum esnasında meydana gelen komplikasyon neticesinde alındığı ameliyatta yaşamını yitirdi. Genç kadının eşi Yusuf D., doktor ve hastaneyi dikkatsizlikle suçlayarak, savcılığa şikayette bulunacağını belirtti.

08.02.2020-13:59 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-13:54) Genç Kadının Hayatını Kaybetmesiyle İlgili Şok İddia

Üçüncü çocuğuna 9 aylık hamile olan Cennet D.'nin dün doğum sancısı geldi. Yusuf D., eşini Binevler Mahallesi'ndeki özel hastaneye götürdü ve genç kadın kız bebeğini dünyaya getirdi. Fakat doğum sonrası girdiği ameliyatta hayatını kaybetti.

Yusuf D., doğum akabinde gelişen komplikasyona karşın doktorların eşini bırakıp gittiğini öne sürerek, savcılığa suç duyurusu yapacağını bildirdi. Eşinin ameliyata akşam saatlerinde girdiğini ifade eden Yusuf D., "Hastaneye polisler gelince, kapıyı zorlayarak ameliyathaneye girdim ve eşimin cansız bedenini gördüm" şeklinde konuştu.

'EŞİMİ AMELİYATHANEDE BIRAKIP GİTMİŞLERDİ'

Yusuf D., olayları şu şekilde aktardı:

''Dün sabah hastaneye giriş yaptık. Eşime sancı iğnesi verdiler. 'Bir sıkıntı yok' dediler. Doğum oldu. Çocuğu getirip, odaya yatırdılar. Eşimi sorduğumda doktor, 'kanaması var ama hallettik, 10 dakika sonra hastanızı getirirler' dedi. Hemşireler de durumunun iyi olduğunu söyledi.

Ancak geçen süreye rağmen eşim getirilmedi. Tekrar sorduğumda da doktor, kaygılanmamızı ifade etti. Doktor, ameliyathaneye girdi sonra çıkmadı. Sorduğumuza hep müdahalenin devam ettiği söylendi. Sonra da eşimi acil ameliyata aldılar. Saat 22.00 sıralarında polisler geldi ve biz eşimin vefat ettiğini anladık. Kapıyı zorlayarak içeri girdiğim de eşimi ameliyathanede öylece bırakıp, kaçmışlar. Biz şikayetçi olacağız.'' dedi.

'DOKTORLAR HASTAYI TERK ETMEDİ'

Hastane sorumluları de olayla alakalı kadının doğum esnasında umulmadık bir şekilde gelişen komplikasyon sebebiyle ameliyata alındığını, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadığını bildirdi.

Sorumlular, doktorların hasta ve hastaneyi terk ettiği iddialarını yalanlayarak savunarak, ailenin taşkınlık çıkardığını bu nedenle polis ekiplerinin geldiğini, meydana gelen zarar sebebiyle de şikayetçi olduklarını belirttiler.

Cennet D.'nin, Adli Tıp Morgu'nda yapılacak otopsinin akabinde defnedileceği öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal