Genç Adam Kolayı Fazla Kaçırınca Öyle Bir Hale Geldi ki!

1 ay boyunca günde 10 kutu kola içen adamın son halini görenler şoke oldu.

12.08.2017-16:35 - (Son Güncelleme: 26.08.2017-08:08)

1 ay boyunca günde 10 kutu kola içen adamın inanılmaz hali görenleri şaşkına çevirdi! 50 yaşındaki George Prior ilginç bir deneye kendini alet etmiş. Prior 1 ay boyunca her gün 10 tane kutu kola içiyor. Her bir kutu kolada ortalama 160 kalori bulunuyor. 1 ay sonraki inanılmaz dönüşümü görünce gözlerinize inanamayacaksınız. İşte adım adım George Prior’un a ay süren ilginç deneyi ve sonucu…

YAKLAŞIK 11 KİLO ALAN PRİOR’UN İNANILMAZ DEĞİŞİMİ

Pek çok insan bu sorunun yanıtı ararken, kola içmenin aslında ne derece sağlıklı olduğunu sorgulamaz. Bugün dünya üzerinde en çok tüketilen içecek olan kola, içeriğinin yalnızca bilenen kısmıyla bile son derece tehlikeli olduğu araştırmalar sonucu ortaya çıkmıştır. Kola içeriğinde ki yoğun asit ile midenin mukozasını tahrip etmekte ve ilerleyen yaşlarda ülser, gastrit gibi rahatsızlıklara sebebiyet vermekte. Yalnızca bununla da sınırlı değil kolanın zararları. Kola aç karınla içildiğinde kan şekerinde yapmış olduğu yoğun artış vücutta kalp rahatsızlığına, hormonal bozukluklara da sebep olmakta. Bugün dünyanın en büyük kola üreticisi olan coca cola sizce neden ürünün tam içeriğini vermek istemiyor? Başka markaların kendisini taklit etmesini istemediğini öne sürerek bu içeriğini tam olarak açıklamaktan kaçınan coca cola bu inandırıcı olmayan davranışının altında başka şeyler yattığının çok açık bir göstergesi değil mi?

ALDIĞI KİLO GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

Gelelim kolanın kilolar üzerindeki etkisine. Diyette olan bir insana tatlı, çikolata gibi masumane ürünlerin tüketilmesi önerilmezken onlardan kat ve kat fazla şekere sahip olan kolayı tüketebilme özgürlüğü verilmesi elbette saçma olacaktır. Kola kilo alımını doğrudan tetikler. Bugün dünyanın obezite konusunda en sorun olan ABD'de kola tüketimi dünyanın genelinde ki tüketiminden bile fazladır. Gündelik yaşamlarında kolayı su gibi tüketmeye alışmış olan amerikalıların neden bu kadar kilolu ve sağlıksız olduğunu da burada anlayabiliyoruz. Kola içmenin size yarardan çok zarar getireceği açıktır. Bu nedenle yazları serinlemek için içeçeceğiniz bir bardak kola yerine soğuk bir ayran veya meşrubat size hem aynı ferahlığı yaşatacak hemde sağlığınızı bu denli riske sokmayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal