Geleceğe Nefes Seferberliği Kapsamında Dikilen Fidanların Yüzde 95'i Tuttu

Tarım ve Orman Bakanlığı, "Geleceğe Nefes Seferberliği" projesi çerçevesinde toprakla buluşturulan fidanların kuruduğu iddialarının asılsız olduğunu belirtti.

22.01.2020-16:47 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-16:32) Geleceğe Nefes Seferberliği Kapsamında Dikilen Fidanların Yüzde 95'i Tuttu

Tarım ve Orman Bakanlığı, "Geleceğe Nefes Seferberliği" projesi çerçevesinde toprakla buluşturulan fidanların kuruduğu iddialarının asılsız olduğunu belirtti.
Tarım ve Orman Bakanlığından aktarılan açıklamada, 11 Kasım 2019'da gerçekleştirilen "Geleceğe Nefes Seferberliği" kapsamında, Türkiye genelinde dikilen 11 milyonu aşkın fidanla ilgili kamuoyuna yanıltıcı içerikte bilgiler paylaşıldığı bildirildi.
Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda dikilen fidanların yine Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından izlendiğinin belirtildiği açıklamada, "Bugün itibarıyla dikilen 11 milyonu aşkın fidan yüzde 95 oranında tutmuş ve sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam etmektedir." ifadelerini kullandı.
Bakanlık, İstanbul, Adana, Çanakkale ve Çankırı gibi birçok ilde dikilen fidanların son durumlarının bulunduğu fotoğrafları da paylaştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal