Gazze'ye Abdülhamit Han Okulu

Gazze'de yapılacak olan anaokuluna Abdülhamit Han Anaokulu ismi verilecek.

15.09.2020-14:33 - (Son Güncelleme: 15.09.2020-14:32) Gazze'ye Abdülhamit Han Okulu

Türkiye'nin İsrail'in işgal ettiği Gazze şehrinde yakıp yıktığı yerlere inşaa götürüyor. Bunlardan birisi de anaokulları. Anaokullarını inşaa ederek şehri eski huzuruna kavuşturmaya çalışıyor. 

Yapacağı son okullardan birisi de Sultan Abdülhamit Han adına yaptırılacak olan anaokulu. Abdülhamit Han Anokulu 200 öğrenci eğitim görecek. Öğrencilerin ilmi, kültürel ve beceri seviyelerinin yükselmesine yardımcı olacak eğitimler okul müfredatında yer alacak.

OKULLARDA ÇAĞIN UMUTLARI 

Sadakataşı, Gazze’de yaşanan durumun çocuklar üzerindeki olumsuz etkilesini en aza indirebilmek ve gelişimlerine destek olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. 200 öğrencinin eğitim göreceği içerisinde oyun parkı, bilgisayar odası, derslikler ve kütüphane bulunan anaokulunun yapımı dernek tarafından sağlanarak eğitime kazandırılacak.

Sadakataşı Kadınlar Komisyonu öncülüğünde Kerame’de Sultan Abdülhamid Han Anaokulunun temeli önümüzdeki ay atılıyor. Okullarda görülecek olan eğitim-öğretimler anaokulu seviyesindeki resim, müzik , tiyatro ve sanatsal faalyetler eşliğinde dersler verilecek. 

7 dersliğin olduğu okulda 16 öğretmen eğitim verecektir. Ayrıca eğitim yılı içindeki derslere ek olarak yazın da bir dizi eğlence ve eğitsel etkinlikler düzenlenecektir.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal