Gaziosmanpaşa'da Pes Dedirten Olay! Çaldığı Malı İade Etti

Gaziosmanpaşa'da bir şahıs nalburdan demir kesici ile silikon çaldı. Olaydan 15 dakika sonra aynı nalbura geri giden sanık, sözde aldığı malzemeleri iade ederek parasını aldı.

21.01.2021-11:23 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-11:23) Gaziosmanpaşa'da Pes Dedirten Olay! Çaldığı Malı İade Etti

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde bir şahıs nalburdan çaldıklarını 15 dakika sonra iade ederek ürünlerin parasını aldı.

Tuhaf durum, Beşyüzevler Mahallesi'nde yer alan nalburda gerçekleşti. İfadelere göre müşteriymiş gibi içeri giren bir şahıs, nalburdan demir kesici ile silikon çalarak çıktı.

Çaldıktan 15 dakika sonra aynı nalbura tekrar giden aynı şahıs, satın aldığını iddia ettiği malzemeleri bir hafta önce aldığını ve geri vermek istediğini ifade ederek parayı istedi.

Bu durumun akabinde nalbur, zanlıya parayı verdi. Zanlı, nalburdan çıktıktan sonra nalbur sahibi olanlardan kuşkulanarak kamera kayıtlarını kontrol etti.

Dükkan sahibi kayıtlarda yüzü açık görülen zanlının, soğuk kanlı davranarak malzemeleri çaldığı anı gördü.

 Gaziosmanpaşa2101202121

ÇALDIĞI MALI İADE ETTİ

Dükkan sahibi Ali Koyuncu, "20 senedir esnafım. Müşteri gibi geldi. Ben burada başka müşteriyle ilgilenirken o orada koynunu açıyor malzemeyi koyuyor. Demir kesici çalıyor. 'Bunu senden almıştım' diye iade ediyor. Telefonla konuşuyormuş gibi yaptı, çıktı gitti. Tekrar 15-20 dakika sonra gelip iade etti, biz de parasını verdik. Ama sonra kameradan inceledik çalındığı görülüyor. Şüphelendik. Kameraya baktık resmen çalmış. Çaldığı malı bize iade etti. 100 liralık. İlk defa görüyorum. Genç bir arkadaştı. Şikayetçi olmadım" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal