Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğrencileri Danıştay'ın Andımız Kararına Destek Verdi!

Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde toplanan bir grup öğrenci, Danıştay'ın andımız kararına destek verdi. Yağmur altında toplanan grup "Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Milliyetçi Türkiye', 'Vur vur inlesin, FETÖ'cüler dinlesin', 'Vatan sana canım feda" diye slogan attı.

25.10.2018-17:14 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-17:19)

Tokat'ta Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde bir grup öğrenci, yağmur altında öğrenci andını okuyarak Danıştay kararına tepki koyanları protesto etti.

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" SLOGANLARI ATTILAR

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde toplanan öğrenciler, Danıştay 8'inci Dairesi'nin öğrenci andı ile alakalı verdiği kararı eleştirenleri protesto etti. Fen Edebiyat Fakültesi önünde bir araya gelen yaklaşık 200 öğrenci, yağmur yağışı altında düzenledikleri eylemde 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Milliyetçi Türkiye', 'Vur vur inlesin, FETÖ'cüler dinlesin', 'Vatan sana canım feda' biçiminde slogan attı. Sonrasında da hep beraber öğrenci andını okudu.

"FETÖ VE PKK'YA GÖBEKTEN BAĞLI OLANLARIN..."

Ülkü Ocakları Üniversite Başkanı Alperen Tonbul, "Danıştay kararını duyurduktan sonra tartışma meselesi olmuştur. Halen de sürmektedir. Sizlere soruyorum, bir Türk devletinde 'Türk'üm demek ne derece yanlıştır, yanlışlık neresinde? Türk sözcüğünden bu derece rahatsızlık duyanlar Türk halkını ne derece temsil edebilir? Geride bıraktığımız günlerde karar verilen ajan Brunson davasında tahliyesine mahkeme kararıdır diye saygı duyanlar bu mahkeme kararına saygı duymuyor. Çözüm süreci adı verilen vatana ihanet sürecinde PKK'lı ve FETÖ'cülerin talebi ardından ilkokul ve ortaokullarda kaldırılan andımız bugün yeniden yürürlüğe konulmuş, FETÖ'ye ve PKK'ya göbekten bağlı olanların zoruna gitmiş hatta uykularını kaçırmıştır" dedi.

Grup basın açıklamasının sonrasında olaysız bir biçimde dağıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal