Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Mustafa Yeşil'in Kabrini Ziyaret Etti

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, görevi başında şehit olan Gaziosmanpaşa eski Belediye Başkanı Mustafa Yeşil'i ölüm yıl dönümünde mezarı başında andı. Usta'ya çok sayıda partili de eşlik etti.

08.02.2019-14:31 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-14:31) Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Mustafa Yeşil'in Kabrini Ziyaret Etti

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, görevi başında şehit olan Gaziosmanpaşa eski belediye başkanı Mustafa Yeşil'i ölümünün yıl dönümünde mezarı başında andı.

Seçim çalışmalarına ara vermeden yoğun bir tempo ile sürdüren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı ve Mart seçimlerinde de yeniden AK Parti'nin adayı olarak yarışan Hasan Tahsin Usta, 2002 yılında belediye binası önünde hain bir saldırı sonucunda şehit düşen Mustafa Yeşil'i mezarı başında andı.

BELEDİYE ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Bugün ölüm yıldönümü olan Yeşil'in mezarına çok sayıda partili, yakınları ve sevenleri akın etti. Mustafa Yeşil, 15 Ağustos 2002 tarihinde Gaziosmanpaşa Belediye Meclisinin kararı ile Belediye Başkanı olarak seçilmişti. 

Ancak Belediye Başkanı Mustafa Yeşil 2 Eylül 2002 tarihinde belediye önünde uğradığı silahlı saldırı sonucunda ağır yaralandıktan sonra 7 Eylül 2002 tarihinde yaşamını kaybederek şehitlik mertebesine ulaşmıştı. 13 Eylül 2002 tarihinde toplanan Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi aldığı kararla Sadullah Ata’yı yeni belediye başkanı olarak seçti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal