Gaziantep'te Karantinada Bulunan Vatandaşlara Moral Verildi

Coronavirüs önlemleri kapsamında Gaziantep'te, Ümmü Gülsüm Yurt Müdürlüğü'nde bulunan 684 vatandaşımız için moral ve motivasyon etkinliği düzenlendi.

07.04.2020-17:57 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-18:00)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını ülkemizde de görülürken, hükümet yurt dışında kalan vatandaşlarımızı ülkeye geri getirmek için yoğun çaba gösterdi. Ülkeye getirilen vatandaşlar daha sonra karantina süreçleri için Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlara yerleştirildi. 

Gaziantep'te bulunan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na da yurt dışından gelen 684 vatandaşımız yerleştirildi. Vatandaşlarımız 14 günlük sürecin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasını beklerken, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden ve Cezayir'den gelen 684 vatandaşımız için moral etkinliği düzenlendi. Moral ve motivasyon etkinliği kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bando ekibi, küçük bir konser düzenledi.

Karantina altındaki vatandaşlar ise pencerelere çıkarak bando ekibine alkışlarla eşlik etti. Öte yandan karantinadaki vatandaşlar, belediyenin bu organizasyonu için de teşekkür etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal