Gaziantep'te Geçmiş Bayram Ziyareti Nedeniyle 12 Ev Karantinaya Alındı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinden İslahiye ilçesindeki baba evine geçmiş bayram kutlaması için giden kişinin coronavirüs testi pozitif çıktı. Bu gelişmenin ardından 12 ev ve 66 kişi karantinaya alındı.

01.06.2020-10:53 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-10:45) Gaziantep'te Geçmiş Bayram Ziyareti Nedeniyle 12 Ev Karantinaya Alındı

Olay, Gaziantep'in İslahiye ilçesine bağlı, Şerinkanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Ramazan Bayramı'nda 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, Şahinbey'de ikamet eden ve organize sanayide çalışan A.K, geçmiş bayram ziyareti için İslahiye'nin Şerikanlı Mahallesi'nde ikamet eden babasının evine geldi. 

EV VE KİŞİLER KARANTİNAYA ALINDI

A.K.'nın coronavirüs testi pozitif çıkarken, A.K. tedavi için Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine sevk edildi. Bu gelişmenin ardından A.K.'nin ziyarette bulunduğu Şerkanlı Mahallesi'nde 9, Yeşilyurt Mahallesi'nde 1, Gaziantep merkeze bağlı Şahinbey'de 2 olmak üzere toplam 12 ev ve 66 kişi karantinaya alındı. İlçe Sağlık Müdürlüğü ve jandarma ekipleri tarafından yapılan filyasyon çalışması ile bu evler karantinaya alınarak giriş çıkışlar yasaklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal