Gaziantep'te Dehşet! Boşanmak İsteyen Karısının Tüm Ailesini Yok Etti

Gaziantep'in Nizip ilçesinde boşanmak isteyen karısını, kayınvalidesi ve kayınpederini silahla vurarak öldüren şahıs yakalandı.

20.06.2018-13:16 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-12:57) Gaziantep'te Dehşet! Boşanmak İsteyen Karısının Tüm Ailesini Yok Etti

Gaziantep'in Nizip ilçesinde boşanma evresindeki damat, tartıştığı eşi, kayınvalidesi ve kayınpederini silahla vurup öldürdü, bir kişiyi yaraladı.

Söylenene göre, ilçede daha önce özel güvenlik görevlisi olarak görev yapan ve bir zamandan beri işsiz olan Eyyüp Yakar (27) babasının Bahçeli Mahallesi'ndeki evinde kalan boşanma evresindeki eşiyle konuştu.

Çocuklarının velayeti sebebiyle çıkan tartışmanın sonrasında Yakar, yanında bulundurduğu silahla eşi Gülşen, kayınpederi Bekir (48), kayınvalidesi Gülsüm ve kayınbiraderi Yunus Köse'ye (22) silahla sıktıktan sonra çocuğunu alarak gitti.

Komşuların ihbarı üstüne olay mahalline gelen polis ve sağlık birimlerinin incelemesinde Yunus Köse haricindekilerin hayatını kaybettiği tespit edildi. Köse, Nizip Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Ayrıca evdeki cesetler, savcılık incelemesinin sonrasında aynı hastanenin morguna götürüldü.

DAKİKALARCA ÖLÜ NUMARASI YAPMIŞ

Olayda yaralanan Yunus Köse'nin ölü taklidi yaptığı bildirildi. Dakikalarca hareketsiz kalan Yunus Köse'nin, Eyyüp Y.'nin evden çıkmasının sonrasında komşularından ve sağlık birimlerinden destek istediği iddia edildi.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma birimleri kayıplara karışan Eyyüp Y.'yi arıyor.

YAKALANDI

Kaçan şahsın yakalanması için çalışma yürüten emniyet birimleri, mobese kamerası görüntülerini seyrederken yanındaki kızıyla şüpheli tavırlar gösteren bir şahsı gördü. İncelemede, bu şahsın Eyyüp Y. olduğu tespit edildi. Hemen harekete geçen birimler, Eyyüp Y.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Şahsın 1 yaşındaki kızı, akrabarlına verilirken, Eyyüp Y. ise sorgulanmak için jandarma karakoluna gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal