Gaziantep'te 2 Çocuğunu Öldüren Kadın Tutuklandı

Gaziantep'te kayınvalidesiyle tartıştıktan sonra iki çocuğunu öldüren, sonrada çatıdan atlayan kadın tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

10.04.2018-21:00 - (Son Güncelleme: 10.04.2018-21:01) Gaziantep'te 2 Çocuğunu Öldüren Kadın Tutuklandı

Gaziantep Merkez Şehitkamil ilçesi Cerityeniyapan Mahallesi'ndeki evlerinde dün oğlu Mustafa (5) ve kızı Ayşe Karacalıoğlu'nu (3), gece uyudukları esnada bıçaklayan ve sonrasında terastan atlayarak ağır şekilde yaralanan Özlem Karacalıoğlu'nun (23), kaldırıldığı Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisi sonuçlandırıldı.

AA'nın haberine göre, hastaneden taburcu olan Karacalıoğlu, İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin sonrasında adliyeye gönderildi. Sulh Ceza Mahkemesine çıkarılan kadın tutuklandı.

Karacalığlıoğlu, mahkemedeki ifadesinde, kaynanası ile tartışmalarının ardından uyku halindeki çocuklarını bıçakladığını söyledi.

Çocuklarından Mustafa Karacalıoğlu'nun epilepsi hastası olduğunu söyleyen Karacalıoğlu'nun, "Çocuklarımı öldürdükten sonra pişman oldum. Çocuklarımı kurtarmaya çabaladım. Çocuklarımın öldüğünü görünce evimin terasına çıkıp intihar ettim." dediği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal