Gaziantep Merkezli 5 İlde Otomobil Hırsızlarına Operasyon Yapıldı

Gaziantep merkezli 5 şehirde gerçekleştirilen operasyon bünyesinde 266 parçalanmış ve 39 da parçalanmak üzere olan, toplamda 305 otomobili çaldığı tespit edilen 4 şüpheli yakalandı.

09.02.2019-09:47 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-09:35) Gaziantep Merkezli 5 İlde Otomobil Hırsızlarına Operasyon Yapıldı

Gaziantep merkezli 5 şehirde gerçekleştirilen operasyon bünyesinde 266 parçalanmış ve 39 da parçalanmak üzere olan, toplamda 305 otomobili çaldığı tespit edilen 4 şüpheli yakalandı.

ŞASE NUMARALARINI DEĞİŞTİRMİŞLER

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu'nden güvenlik güçleri, ağır kazalı araçların motor ve şase numaralarını, değiştirerek elden çıkarmak isteyen zanlıları yakalamak için harekete geçti. Zanlıların ağır kazalı araçların motor ve şase numaralarını İstanbul öncelikli olarak büyük şehirlerden çaldıkları aynı marka ve modeldeki lüks araçların motor ve şase numaralarıyla oynadığı, ardından da bu araçları farklı şehirlerde elden çıkardıkları öğrenildi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ekipler, ortalama 3 aylık teknik ve fiziki takipten sonra haklarında yakalama kararı verilen 4 çete üyesinin adresini tespit etti. Polis Gaziantep, İstanbul, Hatay, Mersin ve Antalya'da tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirerek C.Ö., Ü.S., A.G. ve M.Y.K.'yi yakaladı. Zanlıların adreslerinde gerçekleştirilen arama çalışmalarında yakalanan çalıntı malzemelere ise el konuldu.

Zanlılar, emniyetteki sorgulama işlemlerinin ardından Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sgönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal