Gazeteci Zafer Şahin: Çubuk Halkına Haksızlık Ediliyor

Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge" programına konuk oldu. Şahin, "Çubuk halkına haksızlık ediliyor. Çubuk ilçesi, ilçeler bazında belki de en çok şehit veren ilçedir." diye konuştu.

22.04.2019-22:03 - (Son Güncelleme: 22.04.2019-21:47) Gazeteci Zafer Şahin: Çubuk Halkına Haksızlık Ediliyor

Haber 365 | Özel Haber

Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu "Tarafsız Bölge" programında önemli yorumlarda bulundu.

ÇUBUK HALKINA HAKSIZLIK EDİLİYOR

Ankara'da dün yaşanan olayın ardından Çubuk halkına haksızlık edildiğini söyleyen Şahin, "Çubuk halkına haksızlık ediliyor. Çubuk ilçesi, ilçeler bazında belki de en çok şehit veren ilçedir. Tam 73 şehit var PKK terörüne kurban giden. Biz burada kim haklıydı kim haksızdı diye tartışırken, şehidin annesinin yaşanan olay sebebiyle oğlunun tabutuna son kez dokunamadığı söylendi bugün. Bu bana çok dokundu." diye konuştu.

NEFRET DİLİ ELEŞTİRİSİ YAPANLAR NEFRET DİLİNİ KULLANANLAR

"Kemal Beye yapılan şey elbette kabul edilemez. Buna kimsenin itirazı yok. Ama şimdi bakın, bir taraftan nefret dili nefret dilini eleştiriyorlar. Ben dünden beri gerek sosyal medyada gerek de bazı siyasilerin yaptığı açıklamarına bakıyorum, kullandıkları dil ile nefret dili eleştirisi yapmaya hakları yok. CHP'lilerin bazı politikacıların yaptıkları açıklamaların kabul edilebilir bir tarafı yok. Nefret dilini kim kullanıyor ona bir bakmak lazım." ifadelerini kullandı.

SÜLEYMAN SOYLU ÜZERİNDEN YAPILAN AYIPTIR

"Siz bu ülkenin İçişleri Bakanı'na soyadı üzerinden sosyal medyada hastag açıyorsunuz istifa etmesi için. Ayıptır. Bu kadar olmaz. Siz nefret dili konusunda pak olacaksınız ki bu konuda bir söz söyleme hakkınız olsun." diyerek tepkisini gösterdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal