Gazeteci Yazar Serdar Arseven: 'Bizim Sosyal Medyamız Kurulmalı'

Gazeteci Yazar Serdar Arseven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medya hakkındaki söylemine ilişkin YouTube kanalından açıklamalarda bulundu.

02.07.2020-11:55 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-11:57)

 

Oğuzhan Çağlar / haber365.com.tr

Bir süredir Youtube kanalı üzerinden paylaşımlar yaparak kitlesine hitap eden Gazeteci Yazar Serdar Arseven, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medyanın kapatılması yönündeki söylemini, yayınladığı Youtube videosunda değerlendirdi.

Arseven, “Sosyal medyanın kapatılması çözüm olmaz. Meydanı boş bırakmamak, bu tarz girişimlere karşı da müeyyideleri artırmak gerekir. Bizim sosyal medyamız kurulmalı.” dedi.

“YERLİ VE MİLLİ BİR SOSYAL MEDYAMIZ OLMALI!”

“Bardağı taşıran son damla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8. torunu doğduktan sonra ağır hakaretler içeren mesajların paylaşılması oldu.” diyen Gazeteci Yazar Serdar Arseven sözlerine şöyle devam etti: “Gerçekten tekrar edilmesi mümkün olmayan bu rezil ifadeler karşısında şeytan bile Türkiye’deki sosyal medya ortamına bakıp istifa eder.

Durum böyle olunca insanın ‘hepsi kapatılsın yahu!’ diyesi geliyor lakin meydanı boş bırakmamak gerekir. Keşke yerli ve milli bir sosyal medyamız olsaydı.

Sadece Türkiye’nin değil tüm İslam âleminin düzgün, bütün dünyaya hitap eden bir sosyal medyası olsaydı fakat ip bizim elimizde değil. Bizim sosyal medyamız kurulmalı.”

“BİR ŞEYLER YAPILMASI LAZIM!”

Sosyal medyanın kapatılmasının çare olmayacağına işaret eden Arseven şöyle konuştu: “Sosyal medya berbat bir ortam; troller, FETÖ’cüler, DHKP/C mensupları ve sair birçok kötü niyetli kullanıcı var.

Sosyal medyadaki bu haysiyet cellâtlarının önünün bir an evvel kesilmesi lazım lakin bu noktada sosyal medyayı kapatmak çare olmaz. Nitekim bu şekilde hakkı konuşanların önü de kesilmiş olur. Kimlik numarasıyla girmek mevzusu konuşuldu fakat bunun da sakıncaları olabilir.

Cezalar artırılabilir, mahkemelerde daha sert kararlar alınabilir, başka yöntemler geliştirilebilir. İş zor lakin kapatmak dışında mutlaka bir şeyler yapılması lazım!”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal