Gazeteci Sinan Burhan, 'Danıştay Ankara'daki Şirketlere El Koydu' İddialarına Açıklık Getirdi

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Gazeteci Yazar Sinan Burhan, birtakım sol taraflı gazetelerin ''Danıştay Ankara'daki şirketlere el koydu'' iddiasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

30.07.2020-15:02 - (Son Güncelleme: 30.07.2020-15:40)

Resmi Twitter hesabından bu doğrultuda bir video yayın yapan Sinan Burhan,''Değerli arkadaşlar sizinle önemli bir bilgiyi paylaşayım. Bazı sol gazetelerde Danıştay şirketlere el koydu, belediye başkanları şirketlere atama yapamıyor haberi yalandır. Ankara’da tüm şirketlere Mansur Bey atama yapmıştır. Külliyen yalan ve iftiradır.'' dedi.

Sinan Burhan, Ankaralı vatandaşlara seslendiği video paylaşımda ''Değerli Ankaralılar bugünlerde bir yalan haber ortada dolaşıyor. Deniliyor ki Danıştay Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait bazı şirketleri Meclis'e verme kararı aldı. Yani bu 'Mansur Yavaş'ın elindeki yetkiyi alıp, Danıştay'a verdi' demektir. Bu yalan bir haberdir. Özellikle Sayın Mansur Yavaş'a ait gazetelerde bu yalan haber körüklenip duruyor.''diye konuştu.

Bu doğrultudaki yalan haberlere karşı sert çıkış yapan Sinan Burhan olayın gidişatını detaylı olarak açıklayarak, ''Ankara'daki tüm şirketlere yönetim kurulunu Mansur Yavaş atamıştır, yetki Mansur Yavaş'tadır.'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal