Gazeteci Fatih Portakal'dan Şaşırtan Çıkış: Yarın Beni de Alabilirler

FOX TV sunucusu Fatih Portakal, Sözcü gazetesi yazarları hakkındaki iddianameyi okudu ve " Bu sözü bu cümleyi kurduktan sonra yarın beni de alırlar sizi de alırlar herkesi alabilirler" dedi.

11.12.2018-09:35 - (Son Güncelleme: 11.12.2018-09:28) Gazeteci Fatih Portakal'dan Şaşırtan Çıkış: Yarın Beni de Alabilirler

Fatih Portakal, Fox TV yayınında Sözcü yazarları Emin Çölaşan, Necati Doğru ve çalışanları hakkında düzenlenen iddianame ile alakalı, “Yok artık dediğimiz olay Emin Çölaşan senelerin gazetecisidir. Necati Doğru senelerin gazetecisidir… Egenekonla başlayan Balyoz'la süren o kumpas davalarına nasıl tavır aldıklarını bilirsiniz… Sayın savcı üye olmamakla diye bir tabir kullanıp FETÖ suçlaması yapıyor” ifadesini kullandı.

“YARIN BENİ DE ALIRLAR SİZİ DE ALIRLAR”

Portakal, savcının iddianamesinden, “Biçim olarak FETÖ’ye karşı olmak, ağır biçimde eleştirmek, örgütle davalı veya davacı olmanın hatta açıkça hakaret etmenin başlı başına FETÖ’yü desteklememek veya esasta FETÖ’cü olmamak neticesini doğurmayacağı” kısmını anımsatarak, “Bu sözü bu cümleyi kurduktan sonra yarın beni de alırlar sizi de alırlar herkesi alabilirler. Fakat geçmişte manşet atanlar kitap yazanlar onlara dokunulmaz. Bu ülkede Genelkurmay Başkanı dahi gözaltına alınmıştı…” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal