G20 Liderler Zirvesi'nden İlk Görüntüler Geldi

G20 Zirvesi Japonya'nın Osaka kentinde başladı. Fotoğraf çekimiyle başlayan programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Macron ve Trump ile sohbeti dikkat çekti.

28.06.2019-09:06 - (Son Güncelleme: 28.06.2019-08:58)

Japonya'nın ev sahipliğinde Osaka'da yapılan G20 Liderler Zirvesi aile fotoğrafı çekimiyle başladı. Zirvenin ilk oturumu 'Küresel Ekonomi, Ticaret ve Yatırımlar' temasıyla yapılacak.

G20 Liderler Zirvesi sebebiyle Osaka'da olan G20 üyesi ve davetli ülkelerin devlet ve hükümet başkanları ile bazı uluslararası kuruluşların temsilcileri, zirvenin gerçekleştirileceği INTEX Osaka Fuar Merkezi'ne geldi. Japonya Başbakanı Şinzo Abe, aile fotoğrafı çekimi öncesi liderleri, fuar merkezi önünde düzenlenen platformda tek tek karşıladı.

Fotoğraf çekiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'la yan yana gelirken, Trump'ın diğer tarafında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman yer aldı.

Karşılamanın sonrasında Abe ve içlerinde Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump ve Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in de yer aldığı konuk heyet başkanları, G20 Liderler Zirvesi aile fotoğrafı için hazırlanan platformda, kendilerine ayrılan yerlere geçti.

Çekimin sonrasında liderler, 'Dijital Ekonomi' temalı özel etkinliğe katıldı.

ALTUN'UN OBJEKTİFİNDEN G20 ZİRVESİ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da zirveden görüntüler paylaştı. Altun'un paylaştığı karelerde, Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD Başkanı Trump ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron'la sohbeti dikkat çekti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal