Fuhuş Çetesinin Kaçırmaya Çalıştığı Kadının İfadesi Ortaya Çıktı

Bursa'da bir fuhuş çetesinin sokak ortasında genç bir kadını kaçırma görüntüleri gündem olmuştu. Çete tarafından kaçırılan ve otomobilden atlayarak karakola sığınan İrem G.'nin ifadesi ortaya çıktı.

13.10.2020-15:16 - (Son Güncelleme: 13.10.2020-14:50) Fuhuş Çetesinin Kaçırmaya Çalıştığı Kadının İfadesi Ortaya Çıktı

Bursa'da bir fuhuş çetesi tarafından kaçırılmaya çalışılan İrem G.'nin ifadesi ortaya çıktı. Genç kadının emniyetteki ifadesinde "Tehditle fuhuş yapmaya zorlandım. Fırsat bulunca kaçarak Bursa'da yeni bir hayat kurmaya çalıştım" dediği öğrenildi.

Geçen cuma günü Yıldırım İlçesi Hacıseyfettin Mahallesi Çeşmeciler Sokak'ta yaşanan olayda, bir fuhuş çetesi İrem G.'yi kaçırma girişiminde bulundu.

Karabük'te yaşadığı 5 yıl boyunca fuhşa zorlanan İram G., Bursa'ya kaçtı. Ancak kadın tacirleri genç kadının Bursa'daki evini de buldu. Marketten çıkıp evine gittiği sırada 41 R 1635 plakalı otomobille gelen çete, İrem G.'yi araca zorla bindirerek kaçırdı. Kaçırılma anı sokaktaki bir vatandaş tarafından telefon kamerasıyla kayda alındı.

İrem G.'nin yardım istediği ve otomobilin genç kadını kaçırıp hızla uzaklaştığı görüntüler üzerine polis ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri, İrem G.'nin ailesinin kızları hakkında 5 yıl önce kayıp başvurusunda bulunduğunu tespit etti. Otomobilin Kütahya'da olduğu belirlendi. 

OTOMOBİLDEN ATLAYARAK KARAKOLA SIĞINDI

İrem G. Tavşanlı ilçesi Yoncalı Mahallesi'nde araçtan atlayarak yakında bulunan Jandarma karakoluna sığındı. Genç kadın Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma altına alındı.

İrem G.'nin kendisini fuhşa zorlayanların Haydar B. ve Leyla B. çifti olduğunu söylemesi üzerine polisler 2 şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Çift, bugün jandarma karakoluna giderek teslim oldu.

"TEHDİTLE FUHŞA ZORLANDIM"

İrem G.'nin emniyette verdiği ifadesinde, televizyon programına bağlandığında tehdit altında olduğunu, zarar vermelerinden korktuğu için doğruları söyleyemediğini belirterek "Tehditle fuhuş yapmaya zorlandım. Fırsatını bulunca onlardan kaçarak, Bursa’da kendime yeni bir hayat kurmaya çalıştım. Ancak Haydar ve Leyla B. beni burada bulup, kaçırdı. Beni fuhuş yapmam için yeniden Eskişehir’e götürüyorlardı. Yolda otomobilden atlayarak kaçtım ve karakola sığındım" dediği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal