Fuat Oktay: Üretim Sektörünün Hızlıca Toparlanmasını Bekliyoruz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ihracat kanallarının adım adım normale dönmesi ve alışveriş merkezlerinin açılmasıyla üretim sektörünün hızlıca toparlanmasını beklediklerini ifade etti.

08.05.2020-19:05 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-19:02) Fuat Oktay: Üretim Sektörünün Hızlıca Toparlanmasını Bekliyoruz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden video konferans yöntemiyle katılmış olduğu Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Toplantısı'nda, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınının hayatın her alanını etkilediğine ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yürüttükleri kriz yönetiminin, salgının ülkedeki seyri ile toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda şekillendiğini ifade eden Oktay, bu çerçevede TİSK Yönetim Kurulu üyeleriyle gerçekleştirdikleri toplatının önemini dile getirdi.

Oktay, TİSK'e, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na yaptığı 20 milyon liralık bağış için teşekkür etti.

Türkiye'nin, birçok ülkeye göre daha geç zarar gördüğü coronavirüs salgınını erken kontrol altına aldığına işaret eden Oktay, "Bu süreçte sağlıktan eğitime, güvenlikten ulaştırmaya ve sanayiden ekonomiye kadar her alanda Cumhurbaşkanımızın liderliğinde somut ve dinamik politikaları birer birer uygulamaya geçirdik. Altını çizerek ifade etmek isterim ki ülkemizin salgından en az hasarla çıkmasını sağlayacak tedbir ve normalleşme adımlarını en etkin şekilde planlamaya ve yürütmeye özen göstermekteyiz." sözlerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal