Fuat Oktay, Evi Başına Yıkılan Vatandaşla Görüştü!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde havan mermisinin hedef alması sonucu evi hasar gören Ahmet Doğan ile telefonda konuşarak, "geçmiş olsun" dileklerini sundu.

19.10.2019-13:30 - (Son Güncelleme: 19.10.2019-13:21)

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde havan mermisinin hedef alması sonucu evi hasar gören Ahmet Doğan ile telefonda konuşarak, "geçmiş olsun" dileklerini sundu.

Fuat Oktay, Suriye sınırından YPG/PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen havan saldırısında, evi hasar gören Ahmet Doğan'ı telefonla aradı.

Doğan'a geçmiş olsun dileklerini aktaran Oktay, Doğan'ın açıklamalarını yakından takip ettiğini ve saldırı karşısındaki duruşuyla gurur duyduğunu bildirdi.

Oktay, bahsi geçen konuya yönelik "Vatandaşlarımız dimdik durduğu sürece yapamayacağımız, başaramayacağımız şey yok." diye konuştu.

Doğan'ın, "Evsiz yaşanır ama vatansız yaşanmaz." açıklaması kapsamında konuşan Oktay, şunları söyledi:

"Evet, evsiz yaşanır ama vatansız yaşanmaz. Bunu sizin söylemeniz bizim için çok önemli. Bizi başarıya götüren şey milletimizin bu birliği. Mehmetçiğimiz ve Suriye Milli Ordusu gereken cevabı çok net bir şekilde verdi. Sınır hattımızda güvenle yaşayacaksınız."

Oktay, Doğan'a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmiş olsun dileklerini ve selamını da aktardı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal