Fuarın Son Gününde İnsan Akını Oldu, Yollar ve Üst Geçit Kilitlendi

37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarının son gününde ziyaretçi akını oldu. E-5 Karayolunda kilometrelerce kuyruk oluştu. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu da fuarı ziyaret etti ve basın açıklaması yaptı.

18.11.2018-17:19 - (Son Güncelleme: 18.11.2018-17:06) Fuarın Son Gününde İnsan Akını Oldu, Yollar ve Üst Geçit Kilitlendi

37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı son gününde vatandaşların akınına uğradı. E-5 Karayolunda kilometrelerce kuyruk oluştu.Kitap fuarının son günü olması nedeniyle çok sayıda kişi fuarın düzenlendiği Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'ne akın etti. Kilometrelerce araç kuyrukları oluştu. Araç yoğunluğunun yanı sıra fuar merkezinin önünde bulunan üst geçitte yoğunluk yaşandı.

İzdihama dönüşen yoğunluk nedeniyle fuara gelenler zor anlar yaşadı. E-5'te oluşan kilometrelerce kuyruk ve TÜYAP çevresindeki yoğunluk, havadan drone ile görüntülendi. Vatandaşlardan Cem Solmaz, ”Türkiye okumuyor deniliyor ancak okuyormuş bu kuyruğun başka izahı yok” dedi.Trafik polislerinin yoğun çabalarına rağmen devam eden yoğunluğun gece geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor. Ayrıca fuarı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kitap fuarlarını mümkün olduğunca ziyaret etmeye çalıştığını belirterek, "Bugün de gençlerle bir araya gelmek, kitapseverlerle buluşmak ve yeni çıkan kitapları görmek için ziyaret ettim. Fuar her yıl yoğun oluyor. Bugün de çok yoğun. Gençlerimizin kitaba olan ilgisi, bizi geleceğimiz adına ümitlendiriyor." diye konuştu.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal