Freni Patlayan Kamyon Mahallede Dehşet Saçtı

İzmir’in Bornova ilçesinde,park halindeki hafriyat kamyonu freni boşaldı. Kamyon mahalledeki 9 araca çarparak durabildi.

01.10.2019-17:54 - (Son Güncelleme: 01.10.2019-17:53)
İzmir’in Bornova ilçesinde,park halindeki hafriyat kamyonu freni boşaldı. Kamyon mahalledeki 9 araca çarparak durabildi.


Olay, bugün saat 14.30 sularında Bornova ilçesinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, hafriyat kamyonu, park halindeyken bilinmeyen bir sebeple yokuş aşağı kaymaya başladı.

Eğim sebebiyle hızlanan kamyon, bir apartmanın kapısına çarptı. Sonrasında sokakta park halinde bulunan araçları önüne alarak ilerlemeyi sürdürdü. 9 aracı altına alarak ilerlemeyi sürdüren hafriyat kamyonu, bir apartmanın duvarına çarparak durabildi.

Sesleri duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. Olay hemen polise haber verdi. Olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri de sevk edildi. Olay sonrası mahalle adeta savaş alanına döndü.
Kamyonun çarptığı bir apartmanda su borusu patladı. Olay sonucu kamyon dahil 10 araçta maddi hasar meydana geldi. Olay anında sokakta herhangi bir vatandaşın bulunmaması büyük bir faciayı önledi. Ekiplerin yaptığı inceleme sonrasında hasar gören araçlar ve hafriyat kamyonu olay yerinden kaldırıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal