Freni Patlayan Kamyon Apartmana Girdi

Beşiktaş’ta freni patlayan servis minibüsü korkulukları aşarak apartmana daldı. Apartman duvarının hasar gördüğü kazada servis şoförü ve apartman sakinlerinden biri yaralandı.

26.04.2019-16:15 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-16:09) Freni Patlayan Kamyon Apartmana Girdi

Beşiktaş Mecidiye Mahallesi Çevirmeci Caddesinde gerçekleşen kaza saat 13.30 civarında ters yöne giren hareket halindeki servis minibüsünün frenleri patlayarak kontrolden çıktı. Kontrolü kaybeden minibüs yokuş aşağı kayarak Çevirmeci Caddesi üzerindeki apartmanlardan birine daldı. Çarpmanın şiddetiyle demir korkuluklar ve dairenin duvarı yıkıldı.

Gerçekleşen akıl almaz kaza sonucunda şoför araç içerisinde sıkışırken yıkılan duvardan kopan parçalar nedeniyle de dairede bulunan bir kadın yaralandı.

Görgü tanıklarının aktardığına göre mahalle sakinleri ise durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan sürücüyü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Duvarı çöken dairede yaralan kadına ise ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü ve daire içerisinde yaralanan kadın sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal