Fransız Neo-Naziler Karabağ’da Ermeni Cephesinde

Fransa’dan gelen bir takım Fransız Neo-Nazilerin işgal altında olan Dağlık Karabağ’da Ermenistan saflarında gönüllü birlikler oluşturduğu tespit edildi.

01.11.2020-16:53 - (Son Güncelleme: 01.11.2020-16:51) Fransız Neo-Naziler Karabağ’da Ermeni Cephesinde

Ermenistan, Dağlık Karabağ’da gerçekleştirilen işgale devam etmek için yabancı savaşçıları cepheye çıkarmaya devam ediyor.

Bu kapsamda başta Fransa’dan olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinden Neo-Nazi topluluklarına üye kişilerin Karabağ’a geldiği belirlendi.

Bu şahıslardan biri, Fransa’da Neo-Nazi topluluklarında liderlik yapmış olan Marc de Cacqeray.

Fransız güvenlik güçlerinin denetim listesinde yer alan Cacqeray, sosyal medya uygulaması (instagram) aracılığıyla yaptığı paylaşımlarda beraberinde balistik kask ile çelik yelek olmasına rağmen 26 Ekim tarihinde Ermenistan’a uçmayı başarabildiğini belirtti.

Cacqeray aynı zamanda Karabağ cephesine gittiğini ve orada öteki yabancı milisler için gönüllü bir birlik oluşturacağını dile getirdi.

MARC DE CACQERAY

Fransız Neo-Nazi Marc de Cacqeray’ın pek çok aşırı sağcı yapılanmayla ilişkisi var.

Sanki çekirdekten yetiştirilen bir Neo-Nazi olan Cacqeray, tekrar başka aşırı sağcı yapılanmalarla ilintili içinde olan Holigan toplulukları ile pek çok organizasyonda yer aldı.

Diğer taraftan 'Zouvaes Paris' adlı Neo-Nai örgütünde uzun bir zaman başkanlık yaptı.

Dövüş sporlarında da etkin olan Cacqeray, oradaki kabiliyetlerini tekrar 'Kob of Bolougne' ile 'MesOs Reims' gibi Neo-Nazi Holiganlarının gerçekleştirdiği illegal turnuvalarda kazandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal