Fox TV ve Muharrem İnce'nin Ortaklaşa Yaptığı Skandal

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi canlı yayında konuk eden Fox TV, büyük bir skandalın altına imza attı.

17.05.2018-10:06 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-12:34)

MUHARREM İNCE'NİN GAFI SONRASI FOX TV'DEN SKANDAL KJ!

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin 'Demirel nasıl gittiyse, Özal nasıl gittiyse, Erdoğan da öyle gidecek' ifadesinin hemen sonrasında Fox TV, ekrana 'Özal nasıl gittiyse Erdoğan da öyle gidecek' şeklinde bir KJ yazdı.

ÖZAL'IN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın daha Cumhurbaşkanlığı'nın 4. senseinde vefat etmesi çok uzun yıllar tartışılmış, Turgut Özal'ın zehirlendiği ihtimali üzerinde durulmuştu. Bu şüpheli şekilde gerçekleşen ölüm, bugün de halen esrarını korumaya devam ediyor.

MUHARREM İNCE NASIL BÖYLE BİR ÖRNEK VERİR!

Fox TV'nin skandal KJ'si bir tarafa, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında Turgut Özal emsaline başvurması seyircide şaşkınlığa neden oldu. Çünkü Turgut Özal'ın cumhurbaşkanlığı seçimle değil, şüpheli bir ölümle bitmişti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞIYOR

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin ve Fox TV'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği bu skandala sosyal medyadan vatandaş büyük tepki gösterdi

FOX TV, YOUTUBE'DAKİ CANLI YAYININI DURDURDU

Skandal KJ'ye gelen tepkilerin artması üzerine Fox TV Youtube'daki canlı yayın linkini bir süreliğine dondurdu ardından tekrar yayına koydu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal