FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Şentürk Ana Haberin Reytinlerini Açıkladı

FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Fatih Portakal ayırıldıktan sonra Selçuk Tepeli’ye emanet edilen FOX Ana haberin reytingleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

09.10.2020-10:11 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-09:47) FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Şentürk Ana Haberin Reytinlerini Açıkladı

Reyting için yayınlanan ve asılsız çıkan '7 Aileye Bir Kırık Telefon' haberinin ardından Selçuk Tepeli, bu kez de bizzat Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından tepki gören ve görevinden istifası istenen GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer üzerinden devlete saldırdı.

Fox Haber sunucu Selçuk Tepeli'nin ''Zehir gibi 7 kardeş, bir kırık telefonla eğitime ulaşmaya çalışıyor'' açıklamasının ardından Tuzla Belediyesi'nden yapılan açıklama haberin asılsız olduğunu kanıtlanmıştı.

Bu açıklamanın ardından Fox'un asılsız haberi sosyal medyada ''Reyting için halkın duyguları ile oynandığı''yönünde yorumlar almıştı.

Hal böyle olunca FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Fatih Portakal ayırıldıktan sonra Selçuk Tepeli’ye kalan ana haber tahtının reytingine vurgu yaptı.

Şentürk; ''Oldukça memnunum reytingler gayet iyi ortalamalarımız, reytinglerimiz yükselme eğiliminde. Kanaatim odur ki önümüzdeki günlerde daha da yükselecek.'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal