Fotoğrafçı Çocuk Gelini Görünce Yaptığı Hareketle Herkesin Takdirini Kazandı

Düğün fotoğrafı çekmek için çekimde gelinin 15 yaşını olduğunu öğrenince damadın burnunu kıran fotoğrafçı Onur Albayrak, haberi doğruladı.

09.07.2018-13:35 - (Son Güncelleme: 09.07.2018-13:39)

Malatya'da düğün fotoğrafçısı Onur Albayrak, gittiği fotoğraf düğün çekiminde geline kaç yaşında olduğunu sordu. 15 cevabını alan fotoğrafçı çocuk gelin fotoğrafı çekmem dedi ve tepki gösterdi. Damat ile tartışmaya başlayan fotoğrafçı damat ile kavgaya tutuştu ve burnunu kırdı.

"ÇOCUK GELİN FOTOĞRAFI ÇEKEMEM"

Malatya'da düğün fotoğrafçılığı yapan Onur Albayrak, bir düğün için fotoğraf çekimine gittiğinde yaşı küçük görünen geline kaç yaşında olduğuna dair sorun yöneltti. Habere göre  yaşım "15" cevabını alınca da "çocuk gelin fotoğrafı çekemem" diyerek duruma ser bir şekilde tepki gösterdi.

ÇIKAN KAVGADA DAMADIN BURNUNU KIRDI

Bunun ardından damat, anlaşmayı bozduğu sebebiyle fotoğrafçı Onur Albayrak ile sözlü tartıştı. Israrla çekimin yapılmasını talep eden damat ile fotoğrafçı arasında yaşanan yumruklu kavgada damadın burnu kırıldı.

"ÇOCUKLARIN SAÇINA DUVAK TAKILMAZ, KIR ÇİÇEKLERİ İLE SÜSLENMİŞ TAÇLAR TAKILIR"

Dün sosyal medyada yayılan "Fotoğrafçıdan damada anlamlı dayak" haberi teyit edildi. Sosyal medyada paylaşılan haber fotoğraflarının sonrasında açıklama yapan fotoğrafçı Onur Albayrak, "İki gündür bu haberi görüp gerek arayan gerek mesaj yazan tüm dostlara teşekkürler. Evet, maalesef durum bu. Keşke yaşanmasaydı ama yaşandı. Bir daha olsa gene "çekmiyorum" der miyim? evet derim. Kimse kusura bakmasın, çocuk gelin de çocuk istismarıdır benim gözümde ve hiç bir kuvvet bana o çocuğun gelinlikle fotoğrafını çektiremez. Çocukların saçına duvak takılmaz, kır çiçekleri ile süslenmiş taçlar takılır ancak. Saygılarımla" şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal