Fiziksel Engelli Torbacı İstanbul'da Suçüstü Yakalandı!

İstanbul'da ihbar ardına bir eve baskın yapan polis uyuşturucu sattığı iddiasıyla fiziksel engelli bir kadını gözaltına aldı. Polisin eve girdiği sırada engelli kadın tuvalet deliğine "skunk" diye bilinen maddeyi atarken yakalandı.

03.09.2018-12:05 - (Son Güncelleme: 03.09.2018-11:57) Fiziksel Engelli Torbacı İstanbul'da Suçüstü Yakalandı!

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Sokak Suçları ve Narkotim Büro Amirliği birimleri, Beyoğlu’nda peşinde oldukları torbacı bir kadının uyuşturucu madde satışı gerçekleştirdiği yönünde ihbar aldı. İhbar ardından tim, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” sıçlaması ile cezaevine girdikten sonra fiziksel engelli olması sebebi ile tedavi olması için “denetimli serbestlik” yasasıyla serbest bırakılan “Topal Demet” takma adlı Zöhre T.’nin (46) Tarlabaşı’nda bir evde bulnuduğunu tespit etti. Fiziki ve teknik takiplerin sonrasında narkotimleri, geçtiğimiz Perşembe günü saat 19.00 sularında Çukur Mahallesi Tek Kuyulu Sokak üstünde belirlenen tek odalı eve operasyon yaptı.

TUVALETE UYUŞTURUCU MADDE ATARKEN YAKALANDI

İHA'nın aktardığına göre, operasyonda kapıyı koçbaşıyla kırarak eve giren polis, fiziksel engelli kadının akülü tekerlekli sandalyeden indikten sonra sürünerek tuvalete gittiğini gördü. Hemen tuvalete giren polis, kadını kucağındaki çok miktarda “skunk” diye bilinen uyuşturucu maddeyi deliğe atarken suçüstü ele geçirdi. Kadını hemen yerden kaldırarak sandalyesine koyan polis, evde bulunan R.A.’yı da yere yatırarak kelepçeledi. Sonrasında tim tuvaletin deliğindeki maddeleri bir bir çıkartarak el koydu.

ENGELLE TORBACI KADIN TUTUKLANDI

Aramaların sonrasında polise aldığı uyuşturucu madde miktarını söyleyen kadın, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçlaması ile 7 tane kaydı olmasına karşın polislere, maddeyi satmadığını hasta olması sebebi ile içtiğini öne sürdü. Her defasında fiziksel engeli ve vücudundaki yaraları bahane ederek tedavi olmak için cezaevinden çıktığı belirlenen kadının, bu sayede zehir satmayı sürdürdüğü meydana çıktı. Operasyonun sonrasında gözaltına alınarak Kasımpaşa Polis Merkezi’ne sevk edilen torbacı kadın, işlemlerinin yapılmasının sonrasında “uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sağlamak” suçlaması ile sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Evde gözaltına alınan R.A. ise adli kontrol koşulu ile serbest kaldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal