Fırından Aldığı Pidenin İçinden Ambalaj Atığı Çıktı

Manisa'da bir vatandaş iftar için fırından pide aldı. Eve getirdiği pideyi iftar saatinde bölen vatandaş şoke oldu. Pidenin içinden 10 cm boyutunda ambalaj atığı çıktı.

10.05.2019-12:14 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-12:08)

Manisa'da ikamet eden Şeyhmus Çiftçi isimli bir vatandaş, iftar saatine yakın fırından aldığı Ramazan pidesini iftarda yemek için hazırlanırken içerisinden çıkan ambalaj atığı ile neye uğradığını şaşırdı. Gördüğü manzara karşısında şoke olan Çiftçi, midesinin bulanmasından sebeple yemeğin kursağında kaldığını ifade etti.

10 SANTİMLİK AMBALAJ ATIĞI GÖRDÜ

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Fatih Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk babası Şeyhmus Çiftçi, iftar için Yeni Mahalle'deki bir fırından 4 tane Ramazan pidesi aldı. Okunan ezanın sonrasında pideyi bölen Çiftçi, şok geçirdi. Pidenin içerisindeki 10 santimlik ambalaj atığını fark eden Çiftçi, midesi bulandığı için yemeği yiyemedi. Daha sonra Çiftçi, ambalaj atıklı pidenin görüntüsünü sosyal medyadan paylaşarak tepki gösterdi.

"YEDİĞİMİZ YEMEK BİLE KURSAĞIMIZDA KALDI"

Pideyi içerisinden çıkan ambalaj atığı ile beraber aldığı fırına götüren Çiftçi, işletme sahibine uyarıda bulunurken, görevlileri de denetim yapma hususunda göreve davet etti. Çiftçi, kimsenin halkın sağlığı ile oynamaya hakkının olmadığını söyleyerek, "Dün akşam iftar saatinden önce aldığım pideyi eve götürdüm. Evde misafirlerim vardı. İkramda bulunduğum yemek, kursağımızda kaldı. Pideyi yediğim zaman, içinden böyle bir kağıt çıktı. Bütün görevlileri görevi başına çağırıyorum. Kim bilir yediklerimize daha neler yapılıyor. Görünce şaşırttı. Yediğimiz yemek dahi kursağımızda kaldı. Misafirin önünde bu çıktı. Diyecek bir söz bulamıyorum. Kimsenin halkın yediği, içtiği ve sağlığı ile oynamanın hakkı yok. Şimdilik pideyi aldığım fırını yalnızca uyardım. Uyarıyı dikkate almadığı takdirde gerekli mercilere şikayet edeceğim" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal