Fırat Kalkanı Bölgesinde PKK'ya Bir Darbe Daha: 2 Terörist İmha Edildi

PKK/YPG'li oldukları belirlendikten sonra Fırat Kalkanı bölgesinde etkisiz hale getirilen 2 teröristin imha edilmesi sonucu terör listesine iki çizik daha atılmış oldu.

07.07.2020-11:13 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-11:52) Fırat Kalkanı Bölgesinde PKK'ya Bir Darbe Daha: 2 Terörist İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri terörle mücadelenin altına zafer imzası atmaya devam ediyor. Bu yönde açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı harekatı başlatmaya çalışan 2 PKK/YPG'li teröristin imha edildiğini duyurdu.

Son zamanlarda Covid-19 salgını ile başarılı bir mücadele içinde olan Türkiye, diğer yandan terörle mücadelenin pimini çekmeye devam ediyor.

Bu doğrultuda Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından bir açıklama yapıldı. 

Bakanlığın Twitter hesabından gerçekleşen açıklamada Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığındaki PKK/YPG'li 2 teröristin etkisiz hale getirildiği rapor edildi.

Bakanlık açıklaması tam olarak şöyledir: "Terör örgütü PKK/YPG’nin bir saldırı teşebbüsü daha akamete uğratıldı. Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist, kahraman komandolarımızca etkisiz hale getirildi."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal