Firari Zanlı, Halıya Sarılı Halde Gardıropta Bulundu

Kayseri'de 40 ekiple 24 adrese eş zamanlı yapılan operasyonda polisten kaçan bir şüpheli halıya sarılı şekilde gardıropta bulundu.

07.10.2020-15:15 - (Son Güncelleme: 07.10.2020-14:58) Firari Zanlı, Halıya Sarılı Halde Gardıropta Bulundu

Kayseri'de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari bir hükümlü, halının içine sarılmış halde gardıropta saklanırken yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, hakkında yakalama kararı olan 23 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. 40 ekip ve 85 personelle 24 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

18 ZANLI YAKALANDI

Düzenlenen operasyonda hırsızlık,yaralama, cinsel istismar, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, görevi yaptırmamak için direnme, konut dokunulmazlığını ihlal gibi suçlardan aranan 18 zanlı yakalandı. Diğer zanlıların yakalanması için çalışma sürüyor.

HALIYA SARILI HALDE BULUNDU

Diğer yandan 'bina içerisinde muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık' suçundan 8 yıl 5 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.A., polislere kapıyı açmadı. Polis ekiplerinin eve girmesinin ardından yapılan aramalarda M.A., yatak odasında gardırobun içerisindeki halıya sarılı şekilde bulundu. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal