Film Gibi Olay! Ölen Çocukla Yoğun Bakımdaki Çocuk Karıştırıldı

İstanbul'da filmlere konu olabilecek bir olay yaşandı. Öldü diye toprağa verildiği zannedilen çocuk yoğun bakımdan çıktı. Yoğun bakımdaki çocuğun ise toprağa verilen çocuk olduğu zannediliyordu.

29.06.2019-09:24 - (Son Güncelleme: 29.06.2019-09:17)

İstanbul'da meydana gelen trafik kazasında ölen kızını toprağa verdiğini zanneden baba bir mucize yaşıyor. Kazadan beri kızının yoğun bakımda olduğunu zanneden baba ise şoka girdi. Hayata tutunan çocuk, toprağa verdiklerini zannettiği yeğeni çıktı. Gömdükleri çocuk ise kendi kızıydı.

Her şey, İstanbul Beşiktaş'ta 9 Haziran'da meydana gelen trafik kazasıyla başladı. TEM Otoyolu Harp Akademileri Tüneli'nde "trafikte makas atma" sebebiyle meydana gelen kazada 3'ü çocuk 4 kişi hayatını kaybetti. 10 kişi yaralandı. Kazada anne Seyhan Özçelik ile çocukları Hiranur (9) ve Musap'ın (8) öldüğü duyuruldu. Diğer ölen kişi de sürücü Nurullah Eray'ın oğlu Yusuf Eray'dı (8). Cenazeler Muş ve Bitlis'te toprağa defnedildi. Kazada kurtulan Nurullah Eray, ağır yaralı olarak yoğun bakıma kaldırılan yüzü sargı bezleriyle sarılı kızı Gülnur'un (9) yoğun bakımdan çıkması için günler boyunca dua etti.

"DAYI BEN HİRANUR'UM"

Sonunda Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden haber geldi: "Kızınız uyandı, solunum cihazından ayrıldı. Artık onu görmeye gelebilirsniz." Hemen hastaneye giden baba, vücudundaki kırıklar sebebiyle defalarca ameliyat geçiren yoğun bakımdaki çocuğa "Gülnur ben geldim yavrum" dedi.

Çocuktan gelen cevap ise babayla beraber herkesi şoke etti: "Dayı ben Hiranur'um." Bu gelişmenin sonrasında kazada eşini ve oğlunu kaybeden baba ilhan Özçelik, toprağa verdiğini zannettiği kızı Hiranur'a mucizevi bir biçimde kavuştu.

Yaşadığını zannettiği kızını aslında toprağa verdiğini öğrenen Nurullah Eray ise büyük bir şok yaşadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal