FETÖ'cü Hemşirelere Operasyon

Adana merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. İhraç edilmiş polis ile aktif hemşirelere yapılan operasyonda 24 kişi gözaltına alındı.

13.07.2020-10:10 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-14:28) FETÖ'cü Hemşirelere Operasyon

Türkiye'nin FETÖ ile mücadelesi her alanda devam ediyor. Ekipler FETÖ üyesi olan kişilere göz açtırmazken, son olarak Adana merkezli 7 ilde operasyon düzenlendi. 

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY'ye üye meslekten ihraç edilmiş polis ile aktif hemşirelere yönelik olarak soruşturma başlatırken, ekipler soruşturma kararın ardından harekete geçti. Yapılan fiziki ve teknik takiplerin ardından; Adana, Karaman, Ankara, Yozgat, Mersin, Kocaeli ve İstanbul'da operasyon düzenlendi.

SORGULAMALARINA BAŞLANDI 

FTÖ/PDY'ye üye olduğu, örgütün gizli iletişim ağı ByLock kullandığı, ardışık ankesörlü büfe arama kaydı olduğu tespit edilen 24 şahıs yapılan operasyonlar kapsamında gözaltına alındı.

Şahısların sağlık kontrollerinden sonra emniyetteki sorgulanmasına başlandı.

DENİZ KUVVETLERİ DOĞU AKDENİZ'İ TÜRK SULARI YAPTI

FETÖ ile mücadelenin başlatılmasından sonra birçok örgüt üyesi deşifre olurken, özellikle Deniz Kuvvetleri'nin FETÖ'den temizlenmesi Türkiye'nin uluslararası arenada etkin güç konumuna gelmesini sağladı. Birçok devletin terörist Hafter'e destek verdiği Libya'da egemen güç olan Türkiye, tekrar eski günlerine dönmeye başladı. Bu durumdaki en önemli etmen ise FETÖ unsurlarının tespit edilip ihrac edilmesi oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal