FETÖ'ye İhraç Dalgası!

15 Temmuz sonrası başlayan Kamu kurumlarına ve TSK'ya sızmış FETÖ'cü teröristlerinin temizliğine devam ediliyor.

20.11.2017-10:19 - (Son Güncelleme: 20.11.2017-10:35)

Önümüzdeki günlerde yayımlanacak yeni kanun hükmündeki kararname (KHK) ile de 400 FETÖ'cünün daha ordudan atılacağı öğrenildi.

Jandarmada da yeni operasyonun yapılacağı belirtilirken, buradaki rakamın daha da yüksek olması bekleniyor.

Öte yandan FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminden sonra Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) gerçekleştirilen "reform" meyvesini vermeye başladı. FETÖ'cü askerlerin temizlenmesi ile başlayan sürecin ardından kurulan Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yeniden yapılandırılan Kara Harp Okulu, ilk mezunlarını önümüzdeki günlerde verecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilmesi düşünülen törende, 868 teğmen diplomalarını alacak. Bu arada tezkere bırakan 258 asteğmenin de teğmen rütbesiyle göreve devam edeceği belirtildi.

HEDEF 6 BİN TEĞMEN

Milli Savunma Bakanlığı, 3 yılda TSK'ya 6 bin yeni teğmenin katılmasını hedefliyor. Astsubay hazırlama okullarından mezun olan bin 800 astsubay da önümüzdeki günlerde göreve başlamak için gün sayıyor.

Öte yandan FETÖ'nün sapkınlıkları da bitmek bilmiyor.

FETÖ lideri Fethullah Gülen internet sayfasında 13 Kasım’da yayımlanan videosunda, cezaevindeki militanlarına talimat verdi. Cezaevindeki FETÖ’cülerin rüyasına Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) girdiğini söyleyen teröristbaşı Gülen, Türkiye’de cezaevinde olan FETÖ’cülerin kendisine yolladıklarını iddia ettiği mektuptan söz etti.


PEYGAMBER EFENDİMİZ GÜYA SOFRA KURMUŞ

“Bugün de beni ağlatan bir şey oldu; bir kardeşimiz orada gördüğü bir rüyayı hemen yazmış, bir arkadaşımıza dikte etmiş; o da getirdi, bana okudu” diyen FETÖ lideri, örgüt üyelerine talimat verdi. “O türlü tazyikler altında, sarsılmasınlar diye geliyor” diyerek cezaevindeki FETÖ’cü militanlarına talimat veren Gülen, “Sen bizim ile beraber olduktan sonra, ömür boyu olsa katlanırız ona!..” ifadelerini kullanarak militanlarına konuşmamaları mesajını verdi.

FETÖ’CÜLERE MESAJ VERİP, TEHDİT ETTİ

Militanlarına talimat vermek için İslam peygamberi Hz. Muhammed’i kullanmaktan dahi çekinmeyen FETÖ lideri Gülen, Hz. Muhammed’in (s.a.v) sofra kurduğunu ve cezaevindeki bu FETÖ’cüleri de sofraya davet ettiğini söyledi. Bu sözlerin ardından FETÖ’cülere, “Teveccüh bu olunca, bence, insan, preslense, paletler altında kalsa bile, yeğdir, değer!..” diyen Gülen, “Yarınsız insanlar, bugün mutlu ve mesut yaşayabilirler ama yarını olan insanlar, bence, yarınları için çalışmalılar” tehditlerini sürdürdü.

AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL

Fetullahçı Terör Örgütünün elebaşının bu ifadeleri artık onun akli dengesinin yerinde olmadığını bir kez daha gözler önüne serdi. Kendisine inanan zavallıları yanında tutabilmek için son kozlarını oynayan Feto'nun sonu yakın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal