FETÖ'ye Büyük Darbe Vuruldu!

Paralel yapılanma örgütü FETÖ Bosna Hersek’teki mallarını satışa çıkardı. Borçları sebebi ile hesapları dondurulan FETÖ'ye ait okulların gayrimenkullerine de ipotek geldi.

05.10.2018-09:17 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-09:07) FETÖ'ye Büyük Darbe Vuruldu!

Bosna Hersek'te daha önce "Bosna Sema" ismi adı altında çalışmalarda bulunan FETÖ iltisaklı eğitim kurumuna ait gayrimenkullerin satışına yönelik hukuki sürecin başlatıldığı öğrenildi. Bosna Hersek'in haftalıl yayın yapan dergisi Stav'da, 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimininden sonra iki defa el değiştiren ve son olarak Richmond Park Okulları olarak bilinen bu kurumun yaşadığı borçlar hakkında haberler çıktı.

Ülkede de  bulunna bir bankanın, FETÖ iltisaklı kurumun ortalama 2.5 milyon euroluk kredi borcunu tahsil etmek amacıyla hukuki sürecin başlatıldığını duyuran haberdee, bu kurumun kredi sözleşmesindeki şartları yerine getirmediği için bankanın sözleşmeyi feshederek, bu borcun tahsili için önlem aldığı ifade edildi.

Yayınlanan haberde bununla birlikte, söz konusu FETÖ iltisaklı kurumun gayrimenkullerinin başka bir kredi için ipotek edildiği de bildirildi.

Önceki ismi "Bosna Sema" olan bu kurumun el değiştirirken bankayı haberdar etmekle sorumlu olmasına rağmen bankayı haberdar etmedi ve banka 16 Mayıs tarihinde sözleşmeyi feshettiği duyurdu. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal