FETÖ'nün Yeni Planı Ortaya Çıkıyor: Yeni Örgütlenme

Kamu kurumlarında artık barınamayan FETÖ yeni planını devreye soktu. Örgüt deşifre olan üyeleri tasfiye ederek, yeni bir yapılanmaya gidiyor.

22.11.2018-15:51 - (Son Güncelleme: 22.11.2018-15:43) FETÖ'nün Yeni Planı Ortaya Çıkıyor: Yeni Örgütlenme

Yurt dışındaki kaçak FETÖ'cülerin önderliğini yaptığı bir grup, deşifre olmuş kişileri dışlayarak yeni bir örgütlenme içine girdi. Firarilerin de içlerinde olduğu bazı kişilerin yayınları, örgüt içerisinde bir çatışma varmış gibi gösterilerek esasen yeni bir örgütlenmenin işareti veriliyor. Fakat, örgüte müzahir sözde düşünce kuruluşları ve vakıfların para kaynaklarına bakıldığı zaman bir ayrışmanın olmadığı meydana çıkıyor.

KURTARMA PLANI

Terör örgütü FETÖ içerisinde iki değişik grup olduğu, bir grubun ''provokasyon peşinde'' olduğu, diğer grubun ise ''buna direndiği'' söylentileri sosyal medyada paylaşılıyor. Terörle mücadele uzmanları yeni olayları ''Yurt içinde ve dışında hareket alanı gittikçe daralan FETÖ, yeni bir taktik geliştirerek hayatta kalma çabasına girdi. Kamuoyu tarafından bilinen kirli yüzleri tasfiye ederek (sabıkasız yada kirli yüzleri eleştiren) yeni bir örgütlenme içine gireceği'' biçiminde değerlendiriyor.

Terörle mücadele uzmanları, TSK'da tercih edilen FETÖMETRE'nin yaygınlaşmasıyla kamu kurumlarında barınamaz duruma gelen örgüt mensuplarının yeni planı devreye aldıkları görüşünde. Bir biçimde şimdilik deşifre olmamış örgüt mensuplarını kurtarmak için dikkatleri açığa çıkan mensupları üstüne çekme arayışına giren örgüt, dış desteklerinin de yardımı ile böylesi bir yönteme gitti.

İHANET ŞEBEKESİNE ABD AKLI

FETÖ için devreye alınan senaryo, PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD/SDG’yi çağrıştırdı. ABD, PKK’yı terör örgütü ilan ederek yöneticilerinin başına ödül koyarken, PYD/SDG'yi ise müttefik olarak görüyor. Terör örgütünün Suriye koluna her türlü silah ve mühimmat sevkiyatına ise devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal