FETÖ'nün Sözde Türkiye İmamının Kızı, Gülen'i Tanımadı!

FETÖ'nün sözde "başyüceler şurası başkanı Türkiye imamı" Mustafa Özcan'ın kızı olsn Zehra Bozkurt, hakkındaki suçlamaları reddetti ve terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'i tanımadığını öne sürdü.

01.11.2019-12:44 - (Son Güncelleme: 01.11.2019-12:34)

İzmir'de gerçekleşen FETÖ operasyonunda tutuklanan ve örgütün sözde "başyüceler şurası başkanı Türkiye imamı" Mustafa Özcan'ın kızı olduğu tespit edilen Zehra Bozkurt, hakkındaki suçlamaları reddetti ve terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'i tanımadığını öne sürdü.

FETÖ'ye yönelik İzmir merkezli 4 ildeki operasyonda yakalanan ve gönderildiği hakimlikçe tutuklanan Zehra Bozkurt, güvenlik birimleri tarafından, örgütün şifreli haberleşme uygulaması "ByLock" üzerinde yürütülen titiz çalışma sonucu belirlendi.

Örgütün sözde "başyüceler şurası başkanı Türkiye imamı" Mustafa Özcan'a gönderilen ByLock mesajlarını deşifre eden emniyet ekipleri, mesajları gönderen isimleri birer birer tespit etti.

Bu isimlerin en başında bulunan ve Özcan'ın kızı olduğu belirlenen Zehra Bozkurt, kimlik tespiti sonrası gözaltına alındı. Sorgusunda, ailesinin örgütle bağlantısının olmadığını ve ByLock kullanıcısı olmadığını bildiren Bozkurt'a, şifreli haberleşme programı üzerinden gönderdiği mesaj kayıtları açıklandı.

Kayıtları görünce sessiz kalan ve hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Bozkurt, "Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'i tanıyor musunuz, hiç görüştünüz mü?" sorusunu ise "Böyle bir kişiyi tanımıyorum. Hiç görüşmedim." diyerek yanıtladı.

Bununla birlikte, zanlının eşi ve bir kardeşinin de terör örgütü üyeliğinden cezaevinde olduğu, babası ile diğer bir kardeşinin de arandığı anlaşıldı.


Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal