FETÖ'nün Önemli İsimlerinden Öksüz, Ermenistan'da Yakalandı!

Her yerde aranan FETÖ'cü Adil Öksüz'ün kardeşi Kemal Öksüz, Ermenistan'da yakalandı. Öksüz'ün ABD vatandaşı olduğu ve adını Kevin olarak değiştirdiği öğrenildi.

30.08.2018-13:06 - (Son Güncelleme: 30.08.2018-13:44)

Ermenistan medyasında yer alan haberde, terör örgütü FETÖ'cü Kemal Öksüz'ün dün Ermenistan'da kıskıvrak yakalandığı kaydedildi. ABD tarafından 23 Ağustos'ta aranan Öksüz'ün Ermenistan'da işletmesi bulunduğu ve sivil toplum örgütleriyle irtibat halinde bölgede çalıştığı gün yüzüne çıktı.

INTERPOL TARAFINDAN ARANIYORDU

Ermenistan medyası, Öksüz'ün Interpol tarafından arandığı, dün gerçekleştirilen operasyonla yakalandığı ifade etti. Yerel basındaki haberlerde Öksüz'ün ABD vatandaşlığı aldığı ve bu sürecin neticesinde ismini Kevin olarak değiştirdiği söyledi.

YAKALANMA SEBEBİ: KONGRE ÜYELERİNE USULSÜZLÜK

Ermeni medyası, Öksüz'ün geçmişte bir sivil toplum kuruluşunda görev yaptığı ve bu süreç içinde Türk ve ABD vatandaşlarını Türkiye ve Azerbaycan seyahatleriyle bir araya getirmeye çalıştığını kaydetti. Ermeni polisinin, yakalama kararı ardından izlemeye geçtiği ve bütün Ermeni polis ekiplerinin Öksüz'ü yakalamak için harekete geçtiği açıklandı.

32 ABD'LİYE BİNLERCE DOLAR VERDİĞİ İDDİASI

Öksüz'ün ABD Temsilciler Meclisi'ndeki etik komitesine sahte belgeler verdiği duyurulurken, 2013 senesinde Öksüz'ün bazı kongre üyelerini Azerbaycan ve Türkiye'de ağırladığı bildirildi. Bu seyahatlerde kongreye verilen belgelerde usulsüzlük yaptığı belirlenen Öksüz'ün 9 kongre üyesine ve 32 ABD'li görevliye binlerce dolar tutarında hediye verdiği için yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal