FETÖ'nün Mali İşler Sorumlusuna Operasyon: Edirne'de Yakalandı

Bursa'da polis ve MİT ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda FETÖ'nün mali konularda üst düzey sorumlusu olduğu belirtilen şahıs Edirne'de yakalandı.

14.10.2020-17:25 - (Son Güncelleme: 14.10.2020-17:15) FETÖ'nün Mali İşler Sorumlusuna Operasyon: Edirne'de Yakalandı

Bursa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri ile MİT Bursa Daire Başkanlığı ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü üyesi olduğu belirlenen ve örgüt adına toplanan paraları örgüte aktardığı, örgütün mali konularda üst düzey sorumlusu olduğu tespit edilen A.G.'nin yurt dışına kaçacağı yönünde ihbar aldı.

Ekipler, yapılan çalışma sonucunda şüpheli A.G.'yi takibe aldı. Çalışmalar sonucunda şüphelinin Edirne'de olduğunu ve yurtdışına kaçmaya çalıştığını belirleyen ekipler, A.G.'nin Keşan'da bulunduğu adrese baskın düzenledi.

Baskın yapan ekipler, A.G. ve kaçmasına yardım eden T.A.'yı gözaltına aldı. A.G.'nin hakkında arama kararı çıkarılan eşi P.Ö.G. de Nilüfer ilçesinde bulunan evinde yakalanarak İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Şahsa yardım eden T.A. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, FETÖ mensubu A.G. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin adliyedeki işlemleri devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal