FETÖ'nün İllegal Kasası Görüntülendi

FETÖ'nün ABD'deki kampını görüntüleyen AA, FETÖ'nün 2. adamı olan ve örgütün illegal kasasını tutan kod adı Uzun Cevdet olan Cevdet Türkyolu hakkında önemli bilgilere ulaştı.

09.07.2018-12:26 - (Son Güncelleme: 09.07.2018-12:26)

FETÖ’NÜN GAYRİMENKUL ZENGİNİ "UZUN CEVDET”İ

FETÖ kampında yer alan ekip, terör örgütünün üst düzey kişilerinden Cevdet Türkyolu’na bağlı görev yapıyor. FETÖ’nün “Mebruke” isimli yeğeniyle evli olan Uzun Cevdet kod adlı terörist, yıllardır örgüt elebaşının en yakınındaki isim olarak tanınıyor.

FETÖ’nün en mahrem gizli bilgileri bildiği iddia edilen ve FETÖ içinde “Uzun Cevdet” olarak tanınan Türkyolu’nun ve ailesinin gayrimenkul zenginliği dikkati çekiyor.

FETÖ’cü Türkyolu'nun, örgütün illegal kasasını tuttuğu ve milyonlarca doları bulan kaynaklarını elebaşının talimatları doğrultusunda çeşitli alanlarda ticari işlere aktardığı  iddia ediliyor.

ABD’de kamuya açık internet tarama sitelerinde yer alan gayrimenkul bilgilerine göre, Uzun Cevdet’in, eşi, kızı ve oğlunun üzerine kayıtlı Saylorsburg’ta 6 ayrı gayrimenkul bulunuyor.

Bu gayrimenkullerden 3’ü Cevdet Türkyolu ve eşinin üzerine kayıtlı olduğu tespit edilirken, 2’si kızı Büşra Türkyolu’nun, biri ise oğlu Esat Türkyolu’nun üzerine kayıtlı bulunuyor.

Darbeci FETÖ’nün örgüt kampının hemen yakınında bulunan gayrimenkullerin değeri 100 ile 450 bin dolar bandında değişiyor.

Öte yanda Uzun Cevdet’in Florida eyaletinde bulunan iki evinden birini geçen yıl 124 bin dolara sattığı, 150 bin dolar değerindeki Orlando’daki gayrimenkulünün ise halen üzerine kayıtlı olduğu tespit edildi. Pensilvanya ve Florida eyaletlerinde Türkyolu ailesinin üzerine kayıtlı toplamda 7 ev mevcut.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal