FETÖ'den Aranan Sözde İl İmamı Saklandığı Hücre Evinde Yakalandı

Denizli'de, FETÖ'nün sözde Isparta "il imamı" olduğu iddiasıyla aranan zanlı ve eşi gizlendikleri hücre evinde yakalandı

10.07.2019-13:10 - (Son Güncelleme: 10.07.2019-13:06)

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma doğrultusunda örgütün sözde Isparta "il imamı" ve Antalya "eğitim danışmanı" olduğu iddiasıyla aranan zanlı ile eşi gözaltına alındı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, daha önce örgütün Isparta "il imamı" ve Antalya "eğitim danışmanı" olarak görev yaptığı tespit edilen ve "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan hakkında yakalama kararı bulunan E.E. ile eşi F.E'nin Denizli'de örgütün hücre evinde gizlendiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

FETÖ ZANLISI VE EŞİ GÖZALTINDA  

Cumhuriyet savcısının talimatıyla söz konusu eve operasyon yapan ekipler, üzerinde sahte kimlikle yakalanan E.E. ile eşi F.E'yi gözaltına aldı.

Zanlıların saklandığı hücre evinde yapılan aramada, sahte kimlikler, bir miktar para, örgüt üyelerine maddi yardım için kullanılan boş zarflar ile dijital materyaller ele geçirildi.

Şüpheliler işlemlerinin tamamlanması için emniyete sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal