FETÖ’den Açığa Alınan Astsubay Tutuklandı

İzmir'de başlatılan FETÖ soruşturmasında açığa alınan bir astsubay, Samsun’da tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

22.08.2020-13:05 - (Son Güncelleme: 22.08.2020-12:57) FETÖ’den Açığa Alınan Astsubay Tutuklandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında açığa alınan bir astsubay Samsun’da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcısının başlattığı FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde hakkında yakalama kararı bulunan ve Van Jandarma Komutanlığında görev yaparken FETÖ soruşturması çerçevesinde açığa alındığı tespit edilen Astsubay M.A., Samsun’da yakalandı.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Canik İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından Dereler Mahallesi’nde gözaltına alınan M.A. önceki gün Samsun Adliyesine gönderildi.

Söz konusu şüpheli M.A.’nın Görüntülü ve Sesli Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile görüntülü olarak İzmir Adliyesindeki soruşturmayı yürüten savcıya ve mahkemeye ifade verdiği bildirildi.

Önce gece saat 02.00 sıralarında sonuçlanan mahkemenin kararı üzerine M.A., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine sevk edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal