FETÖ'cülere Büyük Baskın!

Fetullahçı Terör Örgütü’nün mahrem imamları ile ankesörlü telefon üzerinden irtibat sağladıkları ortaya çıkan 170 asker hakkında gözaltı kararı alındı.

20.02.2018-09:47 - (Son Güncelleme: 20.02.2018-09:45) FETÖ'cülere Büyük Baskın!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyon bünyesinde, polis sabah 04.00’de harekete geçti. Çok sayıda gözaltı var.

FETÖ/PDY mahrem imamlarının ankesörlü telefon üzerinden Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisindeki örgüt elemanları ile irtibat kurmalarına yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma bünyesinde bu sabah yeni bir operasyon gerçekleştirildi.

POLİS SABAH 04.00'DA HAREKETE GEÇTİ

Terör ve Örgütlü Suçlar Savcısı Can Tuncay'ın verdiği talimat üzerine hazırlığa geçen İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri hakkında gözaltı kararı verilen 170 asker şüpheli için 04.00'de operasyon hazırlığına başladı.

38 farklı ilde aynı eş zamanlı olarak başlatılan operasyon bünyesinde çok sayıda kişi gözaltına alındı. Hakkında gözaltı kararı alınan çeşitli rütbelerdeki subay ya da astsubayların bir bölümünün muvazzaf olduğu, bir bölümünün emekli olduğu, bir bölümünün ise meslekten ihraç edildikleri ifade edildi.

Savcılığın mahrem imamlarla irtibata geçtikleri ortaya çıkan TSK mensuplarının İstanbul Üsküdar'daki bir ankesörlü telefonu kullandıkları belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal