FETÖ'cü Kemal Batmaz'dan Mahkeme Salonunda Küstah Sözler

FETÖ'nün imamlarından Kemal Batmaz kendisini ikaz eden Albay'a karşı ifadeler kullandı. Batmaz, "Albayım size yalnızca şunu ifade ediyorum, harekete geçtiğimde ne olacağını göreceksin" dedi.

19.12.2018-15:00 - (Son Güncelleme: 19.12.2018-16:03)

Akıncı Üssü davasında yargılanan FETÖ'cü imam Kemal Batmaz, kendisini mahkemenin düzenini ve emniyetini bozacak provokasyonlardan kaçınması dğorultusunda ikaz eden Albay Tarık Hekimoğlu'nu "Albayım size yalnızca şunu ifade ediyorum, harekete geçtiğimde ne olacağını göreceksin" diye tehdit etti.

ALBAY, BATMAZ'I UYARDI

Duruşma salonlarının emniyetinden sorumlu Ankara İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Tarık Hekimoğlu duruşmanın sonunda mahkemenin düzenini ve emniyetini bozacak provokasyonlardan kaçınması için Kemal Batmaz'ı ikaz etti.

BATMAZ: NELER OLACAK GÖRECEKSİN

Batmaz, "Ben kurallara uyuyorum fakat her şeyime karışıyorsunuz. Provokasyon bu şekilde olmaz, ben provokasyon yaptığımda salonda, neler olacak göreceksin." cevabını verdi.

ALBAY: NE OLACAK

Albay Hekimoğlu'nun "Ne olacak?" sorusunu ardından Batmaz, "Size yalnızca şunu söylüyorum, harekete geçtiğim ne olacağını göreceksin, görüşeceğiz." diye tehdit etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, Akıncı Üssü davasında yargılanan FETÖ'cü imam Kemal Batmaz'ın "Albayım size yalnızca şunu ifade ediyorum, harekete geçtiğim zaman ne olacağını göreceksin, göreceğiz" biçimindeki tehditleri sebebi ile Batmaz hakkında soruşturma açtı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal