FETÖ'cü Hakan Şükür'ü FETÖ'cüler Dolandırmış!

Darbe girişiminin ardından hakkında yakalama kararı çıkarılan eski futbolcu Hakan Şükür, ABD'de güvendiği insanlar tarafından dolandırıldığını ve tüm birikimini kaybettiğini bildirdi.

20.01.2020-14:41 - (Son Güncelleme: 20.01.2020-17:37) FETÖ'cü Hakan Şükür'ü FETÖ'cüler Dolandırmış!

15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen hain FETÖ darbe girişiminin ardından ''FETÖ'' üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür, özel hayatına ilişkin açıklama yaptı.

Şükür, ABD'de güvendiği kişiler tarafından dolandırıldığını ve bunun sonucunda tüm birikimini kaybettiğini iddia etti:

“Burada da hem onu da söyleyeyim arkadaşlar, onunla ilgili de bir soru gelmiş. Amerika'da yaşarken çok güvendiğiniz arkadaşlarınızla dolandırılmaya varan şeyler yaşadım ben. Bunun ismi onlar adına dolandırma mı? Onlar ticaret diyorlar, ben dolandırma diyorum. Yani bir işi bilmemek veya bir işin sıkıştığı anda parasını kullanmak dolandırıcılıktır. Ben buraya kendi çapımda çocuklarımın sigortasını bozarak, İsviçre'de biraz da birikimimizi getirmiştik. Bunların hepsini biz kaybettik. Esnaflık bilmediğimiz için lisan bilmediğimiz için bazı hatalar yaptık, yanlışlar yaptık kaybettik.'

Bunların içerisinden çıkabilmek çok zor. Yani bir tarafta ciddi sıkıntılar yaşıyorsunuz, Türkiye'den gelmişsiniz, ayakta kalmaya çalışıyorsunuz, güvendiğiniz insanlarla bir şey yapalım derken bir de onlardan tokadı yiyorsunuz. Sınav içerisinde sınav derler "

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal