FETÖ'cü Basketbolcu Enes Kanter İçin Kırmızı Bülten Başvurusu Yapıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD'de basketbol oynayan FETÖ'cü Enes Kanter hakkında kırmızı bülten başvurusu yaptı.

15.01.2019-11:54 - (Son Güncelleme: 15.01.2019-12:03) FETÖ'cü Basketbolcu Enes Kanter İçin Kırmızı Bülten Başvurusu Yapıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ firarisi basketbolcu Enes Kanter hakkında iade talepnamesi hazırladı ve kırmızı bülten çıkarılması için başvuru gerçekleştirdi.

SAVCILIKTAN FLAŞ İKİ TALEP

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Gökalp Kökçü tarafından düzenlenen iade talepname yazısında, FETÖ anlatıldı. Örgütün 15 Temmuz'da yapılan ve 250 insanımızın şehit düştüğü kanlı darbe kalkışmasının sorumlusu olduğu bildirildi.

Enes Kanter'in sosyal medya sayfasından Fethullah Gülen'e methiyeler dizdiğine yer verilen talepnamede, Kanter'in sosyal medyada Fethullah Gülen'i "Hocaefendi"diye zikrettiği, örgütü de "hizmet" olarak tanımladığı bildirildi.

"SUİKASTTAN KORKUYORUM" DEMİŞTİ

Geride bıraktığımız günlerde BBC'ye açıklamalar yapan FETÖ'cü Enes Kanter, "(Cumhurbaşkanı) Erdoğan'a karşı yüksek sesle konuşuyorum. Bu sebeple kendimi güvende hissetmiyorum. Harry Potter'ı çok sevdiğim, Londra'ya gelip her tarafını gezmeyi çok istediğim için bu çok üzücü fakat bu riski göze alamam." demişti

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal