FETÖ'cü Ahmet Altan'dan Kan Donduran Sözler!

Ahmet Altan'ın darbeyi önceden bildiği alenen ortaya çıktı. Altan kendisi gibi FETÖ'ye tetikçilik yapan Nazlı Ilıcak ve kardeşi Mehmet Altan'la birlikte 14 Temmuz'da "Tüm yollar darbeyi gösteriyor" demiş.

14.08.2016-13:14 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) FETÖ'cü Ahmet Altan'dan Kan Donduran Sözler!

Terör örgütü FETÖ’nün medyadaki tetikçileri Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak ile ilgili yeni bir video ortaya çıktı. Darbe girişiminden bir gün önceye ait görüntülerde tetikçilerin, kanlı plan için gerekçeler uydurup  “Tüm yollar darbeyi gösteriyor” dedikleri görüldü.

15 Temmuz darbe girişiminden bir gün öne terör örgütü FETÖ’nün yayın organı Can Erzincan TV’de alenen darbenin haberi verildi.

Kan donduran sözler

“Özgür düşünce” adlı programda konuşan örgütün tetikçi isimleri Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak kan donduran açıklamalarda bulunuyor. Türkiye’nin kötü yönetildiğini iddia eden Mehmet Altan, sözü döndürüp dolaştırıp darbeye getiriyor ve TSK’yı kast ederek “Onun ne zaman yüzünü çıkaracağı, nasıl çıkacağı belli değil” diyor.

Daha da ileri giden Altan, Türkiye’nin terör örgütlerine destek verdiği iddiasını yeniden gündeme getirmeye çalışarak, “Bunlar uluslararası alanda mutlaka kaydediliyordur, mahkemeler bununla ilgili işlem yapacaktır” ifadelerini kullanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere hükümette yer alan isimlerin yargılanacağı imasında bulunuyor.

Mehmet Altan’ın ardından sahneye, bir yazısında “Erdoğan’ı götürüp çöpün kenarında vururlar” ifadesini kullanarak darbe imasında bulunan tetikçi ağabeyi Ahmet Altan çıkıyor.
'sağlam zeminde değil'

“Türkiye’deki askeri darbelerin önünü açan gelişmeler her ne ise Erdoğan o yolları teker teker açıyor” diyerek algı operasyonu yapıyor. “Darbenin kaçınılmaz” olduğunu iddia ediyor. Bu sırada Nazlı Ilıcak da ilginç bir şekilde sırıtıyor. Darbeyi önceden bildiği alenen ortada olan Altan’ın programda sarf ettiği bir cümle de dikkatlerden kaçmadı.

Erdoğan’ın sağlam bir zeminde olmadığını savunan tetikçi Ahmet Altan, “50 tane AK Partili vekil ‘biz Akşener'le parti kuruyoruz’ dese bütün sistem sarsılır” diyerek ilginç bir iddiada bulunuyor. wProgramda dile getirilen bu iddia, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kulislerde sıkça konuşulmuştu. FETÖ’nün darbe girişiminin başarılı olması halinde Akşener’in başbakanlığa çıkacağı, yine örgüt tarafından belirlenen isimlerden oluşan bir hükümetin kurulacağı senaryo dile getirilmişti. (Güneş)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal