FETÖ Operasyonu! Gaybubet Evi'nde 117 Bin TL Bulundu

FETÖ terör örgütünün gizli haberleşme programı Bylock kullanan ve FETÖ çalışmalarında bulundukları belirlenen FETÖ üyelerine yönelik Of ilçesinde yapılan müşterek operasyonda 6 şüpheliden 4'ü yakalanarak gözaltına alınırken, 2 zanlı ise polis tarafından aranıyor.

03.05.2018-23:26 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-23:19) FETÖ Operasyonu! Gaybubet Evi'nde 117 Bin TL Bulundu

GAYBUBET EVİNDE TESPİT EDİLDİLER

İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri tarafından yapılan müşterek çalışmalar sonucunda FETÖ’nün Gaybubet Evi yapılanması ile alakalı olarak, Trabzon'daki bir sitedeki adresin Gaybubet Evi olduğu belirlenen ikamete yapılan baskında hakkında FETÖ terör örgütü mensubu olmak suçundan aranması bulunan İ.D. isimli emekli öğretmen ile KHK ile meslekten ihraç olan FETÖ üyesi öğretmenler L.E. ve H.B. yakalanarak polis tarafından gözaltına alındı.

15 BİN DOLAR VE 52 BİN TL PARA ELE GEÇİRİLDİ

İ.D. isimli öğretmenin üzerinde A.Ö. adına yapılmış sahte kimlik ele geçirilirken, Milli Eğitim imamı olduğu ve öğretmenlerden sorumlu olduğu bilgisine ulaşıldı. Ayrıca adreste yapılan arama sonucunda, 52 bin 100 TL,12 bin 620 Euro, bin 160 Dolar ve çok sayıda telefon ve bilgisayar tespit edildi.

Diğer yandan Iğdır, Gümüşhane ve Ardahan vilayetlerinde aranan ve haklarında yakalama emri bulunan 3 FETÖ terör örgütü üyesinin Trabzon’da bulundukları ihbarını alan ekiplerin gerçekleştirdiği operasyon sonucu 3 zanlı yakalanarak gözaltına alınırken, 3 ayrı operasyon neticesinde gözaltına alınan toplam 10 şüphelinin sorgusunun Emniyet Müdürlüğü’nde devam ettiği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal