Feto Köpeğinden Ağır Hakaretler

FETÖ elebaşı terörist Fetullah Gülen, Mısır’da yayınlanan Cumhurbaşkanı Sisi yanlısı El-Yevm 7 gazetesine röportaj verdi.

18.07.2017-20:21 - (Son Güncelleme: 18.07.2017-20:09) Feto Köpeğinden Ağır Hakaretler
FETÖ elebaşı Gülen, “15 Temmuz’da darbe kalkışmasının kimin tarafından yapıldığını düşünüyorsunuz?” yönündeki soru üzerine kesin olarak bir kesimi suçlayamayacağını fakat ulusalcı laik bir kesimin bunu yapmış olabileceğini söyledi.

'TÜRKİYE'YE GELMEK İSTEDİM' YALANI

FETÖ lideri Gülen, darbe kalkışmasının olduğu gece darbeyi kınadığını, kendilerine atılan darbe girimişi suçlamasının uluslararası tarafsız bir kuruluş tarafından soruşturulmak üzere Türkiye’ye gelmeyi teklif ettiğini fakat Tayyip Erdoğan’ın bunu reddettiğini ortaya attı.

Feto, 15 Temmuz olaylarının gerçek bir askeri darbe veya sistematik bir oyun olsa da Erdoğan'a karşı yeni bir askeri eylem öngörmediğini, kendilerine karşı yürütüldüğünü iddia ettiği aşırılıklara karşın asla böyle bir darbe hareketini kabul etmeyeceğini ifade etti.

TERÖRİSTTEN ERDOĞAN'A HAKARETLER

FETÖ elebaşısı, Türk milletinin iradesine saygı duyduğunu, ülkeyi yönetmek için bir “çobanı” bile getirebileceğini fakat Tayyip Erdoğan’ın bir diktatör gibi hareket ederek yargıyı kontrol altına aldığını orataya attı. FETÖ elebaşı Gülen, ABD Devlet Başkanı Trump’ın kendisini Türkiye’ye iade etmesi durumunda kaçmaya kalkışmayacağını ve Türkiye’ye gideceğini iddia etti.

Röportajı yapan Hashem Al Fakhrani, terör örgütü elebaşına Türkiye aleyhinde sorular sorup Tayyip Erdoğan’ın uluslararası mahkemelerde yargılanmasının olağan olup olmadığını da sordu. FETÖ elebaşı, bunun zor olduğunu ve Türkiye’de kimi muhalefet liderlerinin de Erdoğan’ı desteklediğini ifade etti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal